Από το: the gastrin. blogspot.gr
Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού.
Πλένουμε καλά το κρέας και το βάζουμε σε ένα στενό μπολ. Ρίχνουμε μέσα τα υλικά του αλατόνερου και το αφήνουμε στο ψυγείο σκεπασμένο για 2-3 ώρες για να αποβάλλει το κρέας το αίμα του.
Μετά, το στραγγίζουμε και ρίχνουμε τα υλικά της μαρινάτας. Αν δεν καλυφθεί το κρέας, συμπληρώνουμε με κρασί. Το αφήνουμε σκεπασμένο όλη τη νύχτα πάλι στο ψυγείο και την επόμενη μέρα, στραγγίζουμε το κρέας από τη μαρινάτα, το βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό μέχρι να καλυφθεί ολόκληρο και προσθέτουμε ένα δαφνόφυλλο, 2 γαρύφαλλα και 3 μπαχάρια. Σιγοβράζουμε μέχρι το κρέας να μαλακώσει.
Διαβάστε τη συνταγή στο: the gastrin
Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού.
Πλένουμε καλά το κρέας και το βάζουμε σε ένα στενό μπολ. Ρίχνουμε μέσα τα υλικά του αλατόνερου και το αφήνουμε στο ψυγείο σκεπασμένο για 2-3 ώρες για να αποβάλλει το κρέας το αίμα του.
Μετά, το στραγγίζουμε και ρίχνουμε τα υλικά της μαρινάτας. Αν δεν καλυφθεί το κρέας, συμπληρώνουμε με κρασί. Το αφήνουμε σκεπασμένο όλη τη νύχτα πάλι στο ψυγείο και την επόμενη μέρα, στραγγίζουμε το κρέας από τη μαρινάτα, το βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό μέχρι να καλυφθεί ολόκληρο και προσθέτουμε ένα δαφνόφυλλο, 2 γαρύφαλλα και 3 μπαχάρια. Σιγοβράζουμε μέχρι το κρέας να μαλακώσει.
Διαβάστε τη συνταγή στο: the gastrin