Από το: Boukitsa
Πλένουμε το μπούτι του αρνιού ή του κατσικιού, το χαράζουμε και γεμίζουμε τις σχισμές με αλάτι, πιπέρι και σκόρδο.
Αλείφουμε το μπούτι με λάδι και το τυλίγουμε στη λαδόκολλα καλά.
Το δένουμε με σπάγκο και το βάζουμε
στο φούρνο να σιγοψήνεται για 3-4 ώρες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.boukitsa.gr
Πλένουμε το μπούτι του αρνιού ή του κατσικιού, το χαράζουμε και γεμίζουμε τις σχισμές με αλάτι, πιπέρι και σκόρδο.
Αλείφουμε το μπούτι με λάδι και το τυλίγουμε στη λαδόκολλα καλά.
Το δένουμε με σπάγκο και το βάζουμε
στο φούρνο να σιγοψήνεται για 3-4 ώρες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.boukitsa.gr