Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σαρδέλες στο τηγάνι με κρεμμύδια

Written By Unknown on Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 | Σεπτεμβρίου 12, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: The gastrin
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις σαρδέλες. Αλατοπιπερώνουμε,τις αλευρώνουμε και βάζουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι να ζεσταθεί. Όταν είναι έτοιμο το λάδι, ρίχνουμε μέσα τις σαρδέλες και προτού πάρουν χρώμα τα ψάρια, προσθέτουμε πάνω στα
ψάρια τα κρεμμύδια. Μόλις πάρουν χρώμα οι σαρδέλες από τη μια μεριά, τα γυρίζουμε από την άλλη ώστε να ροδοκοκκινήσουν και από τις 2 πλευρές.

Διαβάστε τη συνταγή στο: thegastrin.blogspot.gr



SHARE

About Unknown