Από το: ditucook
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, τα κρεμυδάκια και το σκόρδο. Προσθέτουμε το κοτόπουλο. Τσιγαρίζουμε ανακατεύοντας για 4-5 λεπτά. Ρίχνουμε τον πελτέ και τον μαϊντανό. Προσθέτουμε νερό και μετά
τα μπαχαρικά και το φύλλο δάφνης.
Χαμηλώνουμε τη ένταση της κουζίνας, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράσει, ανακατεύοντας κάπου κάπου. Λίγο πριν το σβήσουμε, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Μόλις το σβήσουμε ρίχνουμε το γιαούρτι, το ανακατεύουμε καλά και το αποσύρουμε από το μάτι της κουζίνας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, τα κρεμυδάκια και το σκόρδο. Προσθέτουμε το κοτόπουλο. Τσιγαρίζουμε ανακατεύοντας για 4-5 λεπτά. Ρίχνουμε τον πελτέ και τον μαϊντανό. Προσθέτουμε νερό και μετά
τα μπαχαρικά και το φύλλο δάφνης.
Χαμηλώνουμε τη ένταση της κουζίνας, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράσει, ανακατεύοντας κάπου κάπου. Λίγο πριν το σβήσουμε, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Μόλις το σβήσουμε ρίχνουμε το γιαούρτι, το ανακατεύουμε καλά και το αποσύρουμε από το μάτι της κουζίνας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook.blogspot.gr