Από το: La casa dei sapori
Καθαρίζουμε τις γαρίδες, αφαιρώντας τα κελύφη και αφήνοντας τα κεφάλια. Τις χαράζουμε στην πλάτη με ένα μαχαίρι και αφαιρούμε το εντεράκι. Κρατάμε τα κελύφη και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με 1.5 -2 λίτρα νερό. Τις
αφήνουμε για 10 -15' να βράσουν και να βγάλουν όλα τα αρώματα από τα κελύφη. Σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε τις γαρίδες μέχρι να αλλάξουν χρώμα και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Όταν εξατμιστεί, αφαιρούμε τις γαρίδες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: casa-dei-sapori.blogspot.gr
Καθαρίζουμε τις γαρίδες, αφαιρώντας τα κελύφη και αφήνοντας τα κεφάλια. Τις χαράζουμε στην πλάτη με ένα μαχαίρι και αφαιρούμε το εντεράκι. Κρατάμε τα κελύφη και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με 1.5 -2 λίτρα νερό. Τις
αφήνουμε για 10 -15' να βράσουν και να βγάλουν όλα τα αρώματα από τα κελύφη. Σουρώνουμε και κρατάμε το ζωμό. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε τις γαρίδες μέχρι να αλλάξουν χρώμα και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Όταν εξατμιστεί, αφαιρούμε τις γαρίδες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: casa-dei-sapori.blogspot.gr