Από το: Μυρωδιές και νοστιμιές
Για να έχετε μια τραγανή ζύμη δεν πρέπει να ανακατώνετε την ζύμη πολύ ώρα! Κόβεται το βούτυρο σε μικρά κομματάκια και μαζί με τα υπόλοιπα υλικά τα χτυπάτε για λίγο στο μπλέντερ αλά να μην γίνει μια ομοιογενή μαζί αλά να είναι μια θρυμματιστεί ζύμη. Βάζετε την ζύμη σε μια ίσια επιφάνεια και με λίγες κινήσεις της δίνεται το σχήμα μπάλας. Τυλίγεται την ζύμη σε διαφανή μεμβράνη και την αφήνεται για μισή ώρα στο ψυγείο. Κόβετε το μπέικων σε μικρούς κύβους και το τσιγαρίζεται για λίγα λεπτά. Αν αφήσει λάδι το μπέικων το στραγγίζεται. Ανακατεύεται το αυγό, το sour cream,λίγο αλάτι και το πιπέρι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: mirodieskainostimies.blogspot.gr
Για να έχετε μια τραγανή ζύμη δεν πρέπει να ανακατώνετε την ζύμη πολύ ώρα! Κόβεται το βούτυρο σε μικρά κομματάκια και μαζί με τα υπόλοιπα υλικά τα χτυπάτε για λίγο στο μπλέντερ αλά να μην γίνει μια ομοιογενή μαζί αλά να είναι μια θρυμματιστεί ζύμη. Βάζετε την ζύμη σε μια ίσια επιφάνεια και με λίγες κινήσεις της δίνεται το σχήμα μπάλας. Τυλίγεται την ζύμη σε διαφανή μεμβράνη και την αφήνεται για μισή ώρα στο ψυγείο. Κόβετε το μπέικων σε μικρούς κύβους και το τσιγαρίζεται για λίγα λεπτά. Αν αφήσει λάδι το μπέικων το στραγγίζεται. Ανακατεύεται το αυγό, το sour cream,λίγο αλάτι και το πιπέρι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: mirodieskainostimies.blogspot.gr