Από το: ZannetCooks.com
Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη. Διαλύουμε τη μαγιά στο νερό μέσα σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το βούτυρο, το αυγό, το αλάτι και περίπου το μισό αλεύρι. Ζυμώνουμε και σιγά σιγά συμπληρώνουμε όσο χρειάζεται από το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι να αποκτήσουμε μια ζύμη μαλακή.
Μεταφέρουμε τη ζύμη σε λαδωμένο σκεύος και το σκεπάζουμε με μια πετσέτα. Το κρατάμε στην άκρη να φουσκώσει περίπου 40 λεπτά. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από το βούτυρο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com
Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη. Διαλύουμε τη μαγιά στο νερό μέσα σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το βούτυρο, το αυγό, το αλάτι και περίπου το μισό αλεύρι. Ζυμώνουμε και σιγά σιγά συμπληρώνουμε όσο χρειάζεται από το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι να αποκτήσουμε μια ζύμη μαλακή.
Μεταφέρουμε τη ζύμη σε λαδωμένο σκεύος και το σκεπάζουμε με μια πετσέτα. Το κρατάμε στην άκρη να φουσκώσει περίπου 40 λεπτά. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από το βούτυρο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com