Από το: Γαστρονόμος
Της μαμάς το ρολό γίνεται ελαφρύτερο και ντρεσάρεται με μια πανεύκολη σάλτσα-έκπληξη.
Πολτοποιούμε στο μούλτι την κάππαρη με τη μουστάρδα και 2 κουτ. σούπας ζωμό από το ταψί. Τον υπόλοιπο ζωμό
τον βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το πολτοποιημένο μείγμα κάππαρης και αφήνουμε τη σάλτσα να πάρει μια βράση και να πήξει ελαφρώς.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.gastronomos.gr
Της μαμάς το ρολό γίνεται ελαφρύτερο και ντρεσάρεται με μια πανεύκολη σάλτσα-έκπληξη.
Πολτοποιούμε στο μούλτι την κάππαρη με τη μουστάρδα και 2 κουτ. σούπας ζωμό από το ταψί. Τον υπόλοιπο ζωμό
τον βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το πολτοποιημένο μείγμα κάππαρης και αφήνουμε τη σάλτσα να πάρει μια βράση και να πήξει ελαφρώς.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.gastronomos.gr