Από το: Σπιτικό μενού
Βελούδινο yogurt ice cream με γλυκιά, υπόξινη, σοκολατένια, αλλά και ιδιαίτερη γεύση λικέρ καφέ. Σερβιρισμένο πάνω σε ζεστή βάφλα, με mini πουράκια σοκολάτας, σιρόπι σοκολάτας και Μαρμελάδα με ολόκληρα κεράσια.
Λιώνουμε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων (στους 500 οC για 1΄) και την αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε με μίξερ το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα, τόσο όσο να μην κόψει το γιαούρτι. Αναμειγνύουμε τη σοκολάτα και το λικέρ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.me-nu.gr
Βελούδινο yogurt ice cream με γλυκιά, υπόξινη, σοκολατένια, αλλά και ιδιαίτερη γεύση λικέρ καφέ. Σερβιρισμένο πάνω σε ζεστή βάφλα, με mini πουράκια σοκολάτας, σιρόπι σοκολάτας και Μαρμελάδα με ολόκληρα κεράσια.
Λιώνουμε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων (στους 500 οC για 1΄) και την αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε με μίξερ το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα, τόσο όσο να μην κόψει το γιαούρτι. Αναμειγνύουμε τη σοκολάτα και το λικέρ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.me-nu.gr