Από το: Angela's Cook
Σε μια κατσαρολίτσα ζεσταίνουμε λίγο το γάλα με την βανίλια. Σε ένα μπολάκι βάζουμε τις ζελατίνες με κρύο νερό να μουλιάσουν. Κατεβάζουμε από τη φωτιά το γάλα και προσθέτουμε την άχνη το γιαούρτι, το ξινόγαλο και ανακατεύουμε καλά. Στραγγίζουμε τα φύλλα της ζελατίνης
τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε φορμάκια ή σιλικονένιες θηκούλες και τα βάζουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν. Για να ξεφορμάρουμε τα φορμάκια τα βουτάμε σε ζεστό νερό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon
Σε μια κατσαρολίτσα ζεσταίνουμε λίγο το γάλα με την βανίλια. Σε ένα μπολάκι βάζουμε τις ζελατίνες με κρύο νερό να μουλιάσουν. Κατεβάζουμε από τη φωτιά το γάλα και προσθέτουμε την άχνη το γιαούρτι, το ξινόγαλο και ανακατεύουμε καλά. Στραγγίζουμε τα φύλλα της ζελατίνης
τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε φορμάκια ή σιλικονένιες θηκούλες και τα βάζουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν. Για να ξεφορμάρουμε τα φορμάκια τα βουτάμε σε ζεστό νερό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon