Από το: Angela's Cook
Κόβουμε τα λουκάνικα σε χοντροκομμένες ροδέλες, τις πιπεριές, και το κρεμμύδι. Τα βάζουμε στη γάστρα ή σε πυρέξ προσθέτουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο την μουστάρδα, το αλατοπίπερο και το μπούκοβο. Σκεπάζουμε την γάστρα μας με το καπάκι της ή το πυρέξ με
αλουμινόχαρτο ψήνουμε για 3/4 περίπου στους 180 βαθμούς. Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε ακόμη ένα δεκάλεπτο για να πάρουν χρώμα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon
Κόβουμε τα λουκάνικα σε χοντροκομμένες ροδέλες, τις πιπεριές, και το κρεμμύδι. Τα βάζουμε στη γάστρα ή σε πυρέξ προσθέτουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο την μουστάρδα, το αλατοπίπερο και το μπούκοβο. Σκεπάζουμε την γάστρα μας με το καπάκι της ή το πυρέξ με
αλουμινόχαρτο ψήνουμε για 3/4 περίπου στους 180 βαθμούς. Ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε ακόμη ένα δεκάλεπτο για να πάρουν χρώμα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon