Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μπακαλιάρος με ντομάτα, θυμάρι και ρίγανη

Written By Unknown on Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 | Ιανουαρίου 22, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Μοναστηριακά  
Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες τον ξεπλένουμε και τον αφήνουμε να στεγνώσει. Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο το ψάρι και από τις 2 πλευρές. Σβήνουμε με το ούζο και αφήνουμε να σιγά - σιγά να εξατμιστούν τα υγρά. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τα
μυρωδικά και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.monastiriaka.gr



SHARE

About Unknown