Από το: Μοναστηριακά
Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες τον ξεπλένουμε και τον αφήνουμε να στεγνώσει. Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο το ψάρι και από τις 2 πλευρές. Σβήνουμε με το ούζο και αφήνουμε να σιγά - σιγά να εξατμιστούν τα υγρά. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τα
μυρωδικά και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.monastiriaka.gr
Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες τον ξεπλένουμε και τον αφήνουμε να στεγνώσει. Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο το ψάρι και από τις 2 πλευρές. Σβήνουμε με το ούζο και αφήνουμε να σιγά - σιγά να εξατμιστούν τα υγρά. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τα
μυρωδικά και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.monastiriaka.gr