Από το: Μοναστηριακά
Τηγανίζουμε τα ψάρια ως συνήθως. Τα βάζουμε στεγνά σε πιατέλα βαθειά. Σε καθαρό τηγάνι ρίχνουμε άλλο λάδι. Όταν κάψει ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε έως ότου ροδίσει.
Προσθέτουμε το ξίδι, το νερό, το σκόρδο , την δάφνη, το δενδρολίβανο, τις τριμμένες
τομάτες και το αλάτι. Σε σιγανή φωτιά ανακατεύουμε έως ότου πήξει η σάλτσα. Προς το τέλος ρίχνουμε το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.monastiriaka.gr
Τηγανίζουμε τα ψάρια ως συνήθως. Τα βάζουμε στεγνά σε πιατέλα βαθειά. Σε καθαρό τηγάνι ρίχνουμε άλλο λάδι. Όταν κάψει ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε έως ότου ροδίσει.
Προσθέτουμε το ξίδι, το νερό, το σκόρδο , την δάφνη, το δενδρολίβανο, τις τριμμένες
τομάτες και το αλάτι. Σε σιγανή φωτιά ανακατεύουμε έως ότου πήξει η σάλτσα. Προς το τέλος ρίχνουμε το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.monastiriaka.gr