Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Φαγάκι πλούσιο... σε σίδηρο!!! Καταρχήν, το έχουμε τεμαχισμένο σε μερίδες από τον κρεοπώλη μας. Πλένουμε πολύ καλά το συκώτι μας. Το στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Το αλατοπιπερώνουμε. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι για να κάψει. Εν τω
μεταξύ..., έχουμε αλευρώσει το συκώτι μας. Προσθέτουμε το συκώτι στην κατσαρόλα και το σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα... Αφού σοταριστεί, το βάζουμε σ' ένα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Φαγάκι πλούσιο... σε σίδηρο!!! Καταρχήν, το έχουμε τεμαχισμένο σε μερίδες από τον κρεοπώλη μας. Πλένουμε πολύ καλά το συκώτι μας. Το στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Το αλατοπιπερώνουμε. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι για να κάψει. Εν τω
μεταξύ..., έχουμε αλευρώσει το συκώτι μας. Προσθέτουμε το συκώτι στην κατσαρόλα και το σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα... Αφού σοταριστεί, το βάζουμε σ' ένα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com