Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, και κάνουμε μία ζύμη λίγο σφιχτή. Την τυλίγουμε σε μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα (μπορεί να μείνει έως 2 μέρες). Την ανοίγουμε σε ένα ή περισσότερα φύλλα. Κόβουμε σε τρίγωνα, ή την ανοίγουμε σε φύλλα, και κάνουμε
πίτα, ή μπουρέκια, και τη γεμίζουμε με ότι μας αρέσει, όπως λουκάνικα βραστά, κασέρι, τυρί, μυζήθρα, κ.τ.λ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, και κάνουμε μία ζύμη λίγο σφιχτή. Την τυλίγουμε σε μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα (μπορεί να μείνει έως 2 μέρες). Την ανοίγουμε σε ένα ή περισσότερα φύλλα. Κόβουμε σε τρίγωνα, ή την ανοίγουμε σε φύλλα, και κάνουμε
πίτα, ή μπουρέκια, και τη γεμίζουμε με ότι μας αρέσει, όπως λουκάνικα βραστά, κασέρι, τυρί, μυζήθρα, κ.τ.λ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr