Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Βάζουμε στην κατσαρόλα να βράσουν τα 3/4 του γάλατος και την βρασμένη βρώμη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά την ζάχαρη,με το κακάο,το κορν φλάουρ,τη βανίλια και το υπόλοιπο γάλα. Μόλις πάρει βράση το γάλα, ρίχνουμε το μίγμα που έχουμε ετοιμάσει στο μπολ, χαμηλώνουμε την φωτιά και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να αρχίζει να πήζει το ρυζόγαλο. Η βρώμη που
χρησιμοποίησα είναι σε σπόρους και θα την βρέιτε στο κατάστημα με βιολογικά προιόντα Αρισμαρί και μέλι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
Βάζουμε στην κατσαρόλα να βράσουν τα 3/4 του γάλατος και την βρασμένη βρώμη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά την ζάχαρη,με το κακάο,το κορν φλάουρ,τη βανίλια και το υπόλοιπο γάλα. Μόλις πάρει βράση το γάλα, ρίχνουμε το μίγμα που έχουμε ετοιμάσει στο μπολ, χαμηλώνουμε την φωτιά και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να αρχίζει να πήζει το ρυζόγαλο. Η βρώμη που
χρησιμοποίησα είναι σε σπόρους και θα την βρέιτε στο κατάστημα με βιολογικά προιόντα Αρισμαρί και μέλι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas