Από το: Pandespani
Στον καλοκαιρινό καιρό της σαρδέλας, δράττομαι της ευκαιρίας να σας συστήσω τις καλλονές της Kαλλονής. Οι πιο φημισμένες παστές σαρδέλες, οι παπαλίνες και οι γκέισες σαρδέλες του κόλπου Γέρας που ετοιμάζονται με όλως ιδιαίτερο τρόπο πριν συντροφεύσουν το
μερακλίδικο τραπέζι. Η γλύκα και η απίστευτη νοστιμιά τους συγκρίνεται μόνον με το καλύτερο σούσι. Τι κι αν τυλίχτηκαν στο αδρύ, χοντρό αλάτι, κι αν έχασαν μαζί του στριμωγμένες μέρος της χυμώδους τους ύπαρξης. Η γυμνή, σχεδόν λευκόχρωμη σ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Στον καλοκαιρινό καιρό της σαρδέλας, δράττομαι της ευκαιρίας να σας συστήσω τις καλλονές της Kαλλονής. Οι πιο φημισμένες παστές σαρδέλες, οι παπαλίνες και οι γκέισες σαρδέλες του κόλπου Γέρας που ετοιμάζονται με όλως ιδιαίτερο τρόπο πριν συντροφεύσουν το
μερακλίδικο τραπέζι. Η γλύκα και η απίστευτη νοστιμιά τους συγκρίνεται μόνον με το καλύτερο σούσι. Τι κι αν τυλίχτηκαν στο αδρύ, χοντρό αλάτι, κι αν έχασαν μαζί του στριμωγμένες μέρος της χυμώδους τους ύπαρξης. Η γυμνή, σχεδόν λευκόχρωμη σ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.