Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Αυτό είναι ένα απ᾿ τα πέντε πιο αγαπημένα μου φαγητά, που λάτρευα να μου φτιάχνει η γιαγιά μου, όταν ήμουνα μικρή. Θρεπτικότατο, εύκολο, πάρα πολύ γρήγορο, με ελάχιστα υλικά και μοναδική, απίθανη γεύση. Φτιάξτε το με την πρώτη ευκαιρία και απολαύστε το εσείς και τα
παιδιά σας. Βάζουμε το βούτυρο ή τη φυτίνη στο τηγάνι να ζεσταθεί. Αλευρώνουμε τη φέτα και απ᾿ τις δυο πλευρές και την τινάζουμε ελαφρά να φύγει η περίσσια του αλευριού. Τη ρίχνουμε στο τηγάνι και την αφήνουμε να ροδίσει κι απ᾿ τις δυο πλευρές.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Αυτό είναι ένα απ᾿ τα πέντε πιο αγαπημένα μου φαγητά, που λάτρευα να μου φτιάχνει η γιαγιά μου, όταν ήμουνα μικρή. Θρεπτικότατο, εύκολο, πάρα πολύ γρήγορο, με ελάχιστα υλικά και μοναδική, απίθανη γεύση. Φτιάξτε το με την πρώτη ευκαιρία και απολαύστε το εσείς και τα
παιδιά σας. Βάζουμε το βούτυρο ή τη φυτίνη στο τηγάνι να ζεσταθεί. Αλευρώνουμε τη φέτα και απ᾿ τις δυο πλευρές και την τινάζουμε ελαφρά να φύγει η περίσσια του αλευριού. Τη ρίχνουμε στο τηγάνι και την αφήνουμε να ροδίσει κι απ᾿ τις δυο πλευρές.
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.