Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Βασική συνταγή για σιρόπι και πηχτή μαρμελάδα βύσσινο

Written By Unknown on Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 | Ιουνίου 08, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα βύσσινα κρατώντας και το ζουμάκι που θα προκύψει. Τα βάζουμε σε ενα βαθύ ταπερ και ρίχνουμε στρώσεις ζάχαρη - βύσσινα μέχρι να τελειώσουν. Αφήνουμε στο ψυγείο όλη την νύχτα. Την επόμενη το μείγμα το βάζουμε σε κατσαρόλα και

σιγοβράζουμε για 1 ώρα σε σιγανή φωτιά. Αφαιρούμε τον αφρό στην διάρκεια του βρασίματος και προς το τέλος ριχνουμε και το χυμό λεμονιού. Αφού βράσει στραγγίζουμε το ζουμάκι απο τα βύσσινα. Με το ζουμάκι φτιάχνουμε ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ. Τα στραγγισμένα βύσ...
 

Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.