Από το: Τι μαγειρεύουμε σήμερα?
Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα βύσσινα κρατώντας και το ζουμάκι που θα προκύψει. Τα βάζουμε σε ενα βαθύ ταπερ και ρίχνουμε στρώσεις ζάχαρη - βύσσινα μέχρι να τελειώσουν. Αφήνουμε στο ψυγείο όλη την νύχτα. Την επόμενη το μείγμα το βάζουμε σε κατσαρόλα και
σιγοβράζουμε για 1 ώρα σε σιγανή φωτιά. Αφαιρούμε τον αφρό στην διάρκεια του βρασίματος και προς το τέλος ριχνουμε και το χυμό λεμονιού. Αφού βράσει στραγγίζουμε το ζουμάκι απο τα βύσσινα. Με το ζουμάκι φτιάχνουμε ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ. Τα στραγγισμένα βύσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τα βύσσινα κρατώντας και το ζουμάκι που θα προκύψει. Τα βάζουμε σε ενα βαθύ ταπερ και ρίχνουμε στρώσεις ζάχαρη - βύσσινα μέχρι να τελειώσουν. Αφήνουμε στο ψυγείο όλη την νύχτα. Την επόμενη το μείγμα το βάζουμε σε κατσαρόλα και
σιγοβράζουμε για 1 ώρα σε σιγανή φωτιά. Αφαιρούμε τον αφρό στην διάρκεια του βρασίματος και προς το τέλος ριχνουμε και το χυμό λεμονιού. Αφού βράσει στραγγίζουμε το ζουμάκι απο τα βύσσινα. Με το ζουμάκι φτιάχνουμε ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ. Τα στραγγισμένα βύσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://mariakyrimlidou.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.