Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Θρυμματίζουμε με τα χέρια μας τις γκοφρέτες. Ζεσταίνουμε την πραλίνα στον φούρνο μικροκυμάτων για να λιώσει και έπειτα την ανακατεύουμε με τις σπασμένες γκοφρέτες. Στρώνουμε το μίγμα γκοφρέτας σε ένα ταψάκι ,και από πάνω γαρνίρουμε με σαντυγί. Από πάνω
βάζουμε λωρίδες πραλίνας. Σπάμε τα Caprice και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Οι γκοφρέτες Τwist δίνουν μια τραγανή υφή και υπέροχη γεύση και σε συνδυασμό με την πραλίνα αυτό το απλό γλυκάκι απογειώνεται. Τα Caprice πάντα ομορφαίνουν τα γ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Θρυμματίζουμε με τα χέρια μας τις γκοφρέτες. Ζεσταίνουμε την πραλίνα στον φούρνο μικροκυμάτων για να λιώσει και έπειτα την ανακατεύουμε με τις σπασμένες γκοφρέτες. Στρώνουμε το μίγμα γκοφρέτας σε ένα ταψάκι ,και από πάνω γαρνίρουμε με σαντυγί. Από πάνω
βάζουμε λωρίδες πραλίνας. Σπάμε τα Caprice και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Οι γκοφρέτες Τwist δίνουν μια τραγανή υφή και υπέροχη γεύση και σε συνδυασμό με την πραλίνα αυτό το απλό γλυκάκι απογειώνεται. Τα Caprice πάντα ομορφαίνουν τα γ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.