Από το: Το μυαλό στο... φαγητό!
Πλένουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά τα φιλέτα μας. Σε ένα πιάτο χτυπάμε το αυγό μαζί με λίγο λάδι,αλάτι και πιπέρι. Σε άλλο πιάτο βάζουμε την φρυγανιά μαζί με το σιμιγδάλι. Σε ένα τρίτο πιάτο βάζουμε το αλεύρι. Περνάμε το φιλέτο πρώτα από το αλεύρι, μετά από το πιάτο με το αυγό , μετά ξανά από το πιάτο με το αλεύρι και τέλος
από το πιάτο με τη φρυγανιά. Κάνουμε το ίδιο για όλα τα φιλέτα. Σε ένα ταψί στρώνουμε μια λαδόκολλα και τοποθετούμε όλα τα παναρισμένα φιλέτα. Ψήνουμε για μισή ώρα στους 200 βαθμους και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://suntagesnikoulas.blogspot.gr
Πλένουμε και στεγνώνουμε πολύ καλά τα φιλέτα μας. Σε ένα πιάτο χτυπάμε το αυγό μαζί με λίγο λάδι,αλάτι και πιπέρι. Σε άλλο πιάτο βάζουμε την φρυγανιά μαζί με το σιμιγδάλι. Σε ένα τρίτο πιάτο βάζουμε το αλεύρι. Περνάμε το φιλέτο πρώτα από το αλεύρι, μετά από το πιάτο με το αυγό , μετά ξανά από το πιάτο με το αλεύρι και τέλος
από το πιάτο με τη φρυγανιά. Κάνουμε το ίδιο για όλα τα φιλέτα. Σε ένα ταψί στρώνουμε μια λαδόκολλα και τοποθετούμε όλα τα παναρισμένα φιλέτα. Ψήνουμε για μισή ώρα στους 200 βαθμους και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://suntagesnikoulas.blogspot.gr