Από το: Το μυαλό στο... φαγητό!
Σε ένα μικρό μπολάκι βάζουμε τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και τη βανίλια. Ανακατεύουμε με λίγο γάλα φουντουκιού πολύ καλά , να λιώσουν τα υλικά. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το γάλα,όταν πάρει βράση, βάζουμε και το μίγμα που έχουμε στο μπολάκι. Ανακατεύουμε καλά και γρήγορα με μια ξύλινη κουτάλα, όταν πήξει η κρέμα είναι έτοιμη. Την αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα μπολ
ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας και πλάθουμε μικρά μπισκοτάκια. Τα αραδιάζουμε σε μια λαδόκολα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς πάνω κάτω αντίσταση για 15-20 λεπτά. Μόλις ψηθούν τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://suntagesnikoulas.blogspot.gr
Σε ένα μικρό μπολάκι βάζουμε τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και τη βανίλια. Ανακατεύουμε με λίγο γάλα φουντουκιού πολύ καλά , να λιώσουν τα υλικά. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το γάλα,όταν πάρει βράση, βάζουμε και το μίγμα που έχουμε στο μπολάκι. Ανακατεύουμε καλά και γρήγορα με μια ξύλινη κουτάλα, όταν πήξει η κρέμα είναι έτοιμη. Την αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα μπολ
ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας και πλάθουμε μικρά μπισκοτάκια. Τα αραδιάζουμε σε μια λαδόκολα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς πάνω κάτω αντίσταση για 15-20 λεπτά. Μόλις ψηθούν τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://suntagesnikoulas.blogspot.gr