Από το: Betty's cuisine
Ένα ορεκτικό εξπρές, πανεύκολη, γρήγορη και νόστιμη πρόταση για παιδικό πάρτυ ή για βραδυές με φίλους! Αφήνουμε τη ζύμη να ξεπαγώσει καλά. Λιώνουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο, το βασιλικό και λίγο πιπέρι. Κόβουμε τη ζύμη σε 4 ίσα κομμάτια και την πατάμε λίγο με τα
δάχτυλά μας να απλώσει ελαφρά. Σε κάθε κομμάτι ζύμης βάζουμε 3 φέτες ζαμπόν και λίγη φέτα. Διπλώνουμε σε ρολό, φροντίζοντας να ενωθούν καλά οι άκρες. Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε κάθε ρολό σε 5 ροδέλες. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο. Αραδιάζουμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Ένα ορεκτικό εξπρές, πανεύκολη, γρήγορη και νόστιμη πρόταση για παιδικό πάρτυ ή για βραδυές με φίλους! Αφήνουμε τη ζύμη να ξεπαγώσει καλά. Λιώνουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο, το βασιλικό και λίγο πιπέρι. Κόβουμε τη ζύμη σε 4 ίσα κομμάτια και την πατάμε λίγο με τα
δάχτυλά μας να απλώσει ελαφρά. Σε κάθε κομμάτι ζύμης βάζουμε 3 φέτες ζαμπόν και λίγη φέτα. Διπλώνουμε σε ρολό, φροντίζοντας να ενωθούν καλά οι άκρες. Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε κάθε ρολό σε 5 ροδέλες. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο. Αραδιάζουμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.