Από το: Κουζινομαγειρέματα
Θρεπτικό, γρήγορο και οικονομικό φαγητό. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρω ότι το αυγολέμονο το απογειώνει!!! Πραγματικά απολαυστικό... Τσιγαρίζουμε σε κατσαρόλα τον κιμά και το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το λάχανο, τον άνηθο, αλατοπίπερο, κύμινο και το ζωμό.
Βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το λάχανο περίπου 30', προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 10' ακόμα. Κατεβάζουμε από την φωτιά. Χτυπάμε το αυγολέμονο, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
Θρεπτικό, γρήγορο και οικονομικό φαγητό. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρω ότι το αυγολέμονο το απογειώνει!!! Πραγματικά απολαυστικό... Τσιγαρίζουμε σε κατσαρόλα τον κιμά και το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το λάχανο, τον άνηθο, αλατοπίπερο, κύμινο και το ζωμό.
Βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το λάχανο περίπου 30', προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 10' ακόμα. Κατεβάζουμε από την φωτιά. Χτυπάμε το αυγολέμονο, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr