Από το: Το μυαλό στο... φαγητό!
Χωρίζουμε τα ασπράδια των αυγών από τους κρόκους και τα χτυπάμε στο μίξερ μαζί με τη ζάχαρη για δυο λεπτά. Ρίχνουμε και τους κρόκους μαζί με το λάδι. Χτυπάμε καλά βάζοντας και το γιαούρτι. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και τα υπόλοιπα υλικά μας. Ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα κέικ. Λαδώνουμε μια φόρμα του κέικ, βάζουμε μέσα το μίγμα, προθερμαίνουμε
τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Τοποθετούμε τη φόρμα μέσα στον φούρνο και ψήνουμε για 50 λεπτά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: suntagesnikoulas.blogspot.gr
Χωρίζουμε τα ασπράδια των αυγών από τους κρόκους και τα χτυπάμε στο μίξερ μαζί με τη ζάχαρη για δυο λεπτά. Ρίχνουμε και τους κρόκους μαζί με το λάδι. Χτυπάμε καλά βάζοντας και το γιαούρτι. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και τα υπόλοιπα υλικά μας. Ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα κέικ. Λαδώνουμε μια φόρμα του κέικ, βάζουμε μέσα το μίγμα, προθερμαίνουμε
τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Τοποθετούμε τη φόρμα μέσα στον φούρνο και ψήνουμε για 50 λεπτά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: suntagesnikoulas.blogspot.gr