Από το: athinorama.gr /umami
Ζεματάμε τη συκωταριά για λίγα λεπτά σε καυτό νερό, τη σουρώνουμε και την κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, χωρίς να τα αφήσουμε να
πάρουν χρώμα, προσθέτουμε ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr
Ζεματάμε τη συκωταριά για λίγα λεπτά σε καυτό νερό, τη σουρώνουμε και την κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, χωρίς να τα αφήσουμε να
πάρουν χρώμα, προσθέτουμε ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr