Από το: Σπιτικές συνταγές
Καθαρίζουμε και πλένουμε τους ασκολίμπρους. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει και βουτάμε τα χόρτα μας για 5 λεπτά να ζεματιστούν. Τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι και ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στο μάτι μας με το λάδι, τα κρεμμύδια και τους ακολίμπρους. Τα
αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε να τσιγαριστούν ελαφρώς. Ρίχνουμε νερό να σκεπάσει και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για μισή ώρα, τσιτώνουμε με το πηρούνι να βεβαιωθούμε ότι ψήστηκαν και κατεβάζουμε από το μάτι. Σε ένα μπολ βάζουμε το χυμό λεμονιού με το αλεύρι και τα χτυπάμε να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Καθαρίζουμε και πλένουμε τους ασκολίμπρους. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει και βουτάμε τα χόρτα μας για 5 λεπτά να ζεματιστούν. Τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι και ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στο μάτι μας με το λάδι, τα κρεμμύδια και τους ακολίμπρους. Τα
αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε να τσιγαριστούν ελαφρώς. Ρίχνουμε νερό να σκεπάσει και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για μισή ώρα, τσιτώνουμε με το πηρούνι να βεβαιωθούμε ότι ψήστηκαν και κατεβάζουμε από το μάτι. Σε ένα μπολ βάζουμε το χυμό λεμονιού με το αλεύρι και τα χτυπάμε να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr