Από το: Il laboratorio di mm_skg
Τα αντίδια είναι ένα καλλιεργήσιμο χόρτο, κάτι μεταξύ ραδικιού (με το οποίο συγγενεύει) και σγουρής σαλάτας. Αυτήν την εποχή, που τελειώνουν πλέον τα μεγάλα κρύα, αρχίζουν να ξαναεμφανίζονται στην αγορά. Σε πιό ζεστές περιοχές, τα αντίδια σπέρνονται
στο τέλος του καλοκαιριού και η συγκομιδή συνεχίζεται μέχρι τις αρχές του χειμώνα. Σήμερα θα σας προτρέψω να δοκιμάσετε μία συνταγή με αντίδια από την ναπολιτάνικη, χωριάτικη παραδοσιακή κουζίνα.
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Τα αντίδια είναι ένα καλλιεργήσιμο χόρτο, κάτι μεταξύ ραδικιού (με το οποίο συγγενεύει) και σγουρής σαλάτας. Αυτήν την εποχή, που τελειώνουν πλέον τα μεγάλα κρύα, αρχίζουν να ξαναεμφανίζονται στην αγορά. Σε πιό ζεστές περιοχές, τα αντίδια σπέρνονται
στο τέλος του καλοκαιριού και η συγκομιδή συνεχίζεται μέχρι τις αρχές του χειμώνα. Σήμερα θα σας προτρέψω να δοκιμάσετε μία συνταγή με αντίδια από την ναπολιτάνικη, χωριάτικη παραδοσιακή κουζίνα.
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο: https://illaboratoriodimmskg.blogspot.gr