Από το: Nostimada.gr
Μια πολύ ξεχωριστή συνταγή για να ετοιμάσεις καρπάτσιο γαρίδας, ένα τέλειο πιάτο για ορεκτικό σε ένα επίσημο τραπέζι ή σε ένα μπουφέ με θαλασσινά. Έχει πολύ ιδιαίτερη γεύση και σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Οι γαρίδες αρέσουν σε όλους και το καρπάτσιο απλά θα το
λατρέψουν! Γίνεται πολύ εύκολα, για αυτό δοκίμασέ το ππωσδήποτε! Κόβουμε τις γαρίδες σε πολύ λεπτές φέτες με ένα κοφτερό μαχαίρι. Τις βάζουμε σε πιατέλα και περιχύνουμε με τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Ρίχνουμε ελαιόλαδο, άνηθο, κόλιανδρο καιτ ην παρμεζάνα. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα πριν σερβίρουμε. Το καρπάτσιο γαρίδας είναι έτοιμο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://nostimada.gr
Μια πολύ ξεχωριστή συνταγή για να ετοιμάσεις καρπάτσιο γαρίδας, ένα τέλειο πιάτο για ορεκτικό σε ένα επίσημο τραπέζι ή σε ένα μπουφέ με θαλασσινά. Έχει πολύ ιδιαίτερη γεύση και σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Οι γαρίδες αρέσουν σε όλους και το καρπάτσιο απλά θα το
λατρέψουν! Γίνεται πολύ εύκολα, για αυτό δοκίμασέ το ππωσδήποτε! Κόβουμε τις γαρίδες σε πολύ λεπτές φέτες με ένα κοφτερό μαχαίρι. Τις βάζουμε σε πιατέλα και περιχύνουμε με τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Ρίχνουμε ελαιόλαδο, άνηθο, κόλιανδρο καιτ ην παρμεζάνα. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα πριν σερβίρουμε. Το καρπάτσιο γαρίδας είναι έτοιμο...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://nostimada.gr