Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , » Ροφός Αγιορείτικος με άσπρη σάλτσα (μοναχού Επιφάνιου)

Ροφός Αγιορείτικος με άσπρη σάλτσα (μοναχού Επιφάνιου)

Written By Unknown on Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 | Ιανουαρίου 27, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Μοναστηριακά 
Ξελεπιάζουμε τον ροφό, αφαιρούμε τα εντόσθια και τα βράγχια και κόβουμε σε φέτες, πάχους πέντε ή έξι εκατοστών. Πλένουμε καλά τα κομμάτια και αφαιρούμε με προσοχή όλα τα αίματα, ξαναπλένουμε και τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι, για να
στραγγίσουν. Τα αλατίζουμε κατόπιν με
χονδρό αλάτι. Το ψάρι μας πρέπει να παραμείνει στο αλάτι επί τρεις ή τέσσερις ώρες τουλάχιστον ή να το ετοιμάσουμε απο την προηγούμενη ημέρα. Στη δεύτερη περιπτωση, φυλάγουμε τον ροφό...
 

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.monastiriaka.gr


SHARE

About Unknown