Από το: Sidagi.gr
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει, μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 25 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία. Ελέγχουμε αν έχουν βράσει βυθίζοντας ένα λεπτό μαχαίρι - θα πρέπει να τις διαπερνά με ευκολία.
Προσέξτε, όμως, να μην παραβράσουν και «τραβήξουν» νερό. Βγάζουμε από το νερό, τις αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς, τόσο που να μπορούμε να τις πιάσουμε, και όσο είναι ακόμα ζεστές, τις καθαρίζουμε και τις βάζουμε σ’ ένα βαθύ μπολ. Μετά τις σπάμε με το πιρούνι, δεν τις πολτοποιούμε και ταυτόχρονα ρίχνουμε το λάδι κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει, μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 25 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία. Ελέγχουμε αν έχουν βράσει βυθίζοντας ένα λεπτό μαχαίρι - θα πρέπει να τις διαπερνά με ευκολία.
Προσέξτε, όμως, να μην παραβράσουν και «τραβήξουν» νερό. Βγάζουμε από το νερό, τις αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς, τόσο που να μπορούμε να τις πιάσουμε, και όσο είναι ακόμα ζεστές, τις καθαρίζουμε και τις βάζουμε σ’ ένα βαθύ μπολ. Μετά τις σπάμε με το πιρούνι, δεν τις πολτοποιούμε και ταυτόχρονα ρίχνουμε το λάδι κ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr