Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Ένα φαγάκι, που πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσετε. Είναι πολύ εύκολο και εξαιρετικά γρήγορο. Όταν το φτιάξετε, φροντίστε να έχετε αρκετή ποσότητα, γιατί είναι σίγουρο, ότι θα σας ζητάνε κι άλλο. Και το βασικότερο, αρέσει πολύ στα παιδιά. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις
γαρίδες (αναλυτικά εδώ). Τις βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίξουν. Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι ή πλασωτέ κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί σοτάρουμε τις γαρίδες για 1' - 2'. Με μια τρυπητή κουτάλα, τις βγάζουμε από το τηγάν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Ένα φαγάκι, που πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσετε. Είναι πολύ εύκολο και εξαιρετικά γρήγορο. Όταν το φτιάξετε, φροντίστε να έχετε αρκετή ποσότητα, γιατί είναι σίγουρο, ότι θα σας ζητάνε κι άλλο. Και το βασικότερο, αρέσει πολύ στα παιδιά. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις
γαρίδες (αναλυτικά εδώ). Τις βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίξουν. Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι ή πλασωτέ κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί σοτάρουμε τις γαρίδες για 1' - 2'. Με μια τρυπητή κουτάλα, τις βγάζουμε από το τηγάν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com