Από το: Betty's cuisine
Μια ωραιότατη συνταγή του Παρλιάρου, κάτι μεταξύ γλυκού του κουταλιού και μαρμελάδας ~ απολαύστε το σκέτο, πάνω σε γιαούρτι ή σε παγωτό, σε φρυγανισμένο ψωμάκι με βούτυρο ή ακόμα και σε πάστα φλώρα! Το έφτιαξα δοκιμαστικά (γι αυτό σε μικρή ποσότητα –
έβγαλε 2 μέτρια βάζα) και ενθουσιάστηκα: Έπλυνα καλά 4 πορτοκάλια βιολογικής καλλιέργειας και τα έβαλα σε αρκετό νερό να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 1 ώρα. Μόλις κρύωσαν λίγο τα έκοψα σε λεπτές φέτες –πετώντας τις άκρες- και μετά σε κυβάκια. Τα ζύγ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://bettyscuisine.blogspot.gr
Μια ωραιότατη συνταγή του Παρλιάρου, κάτι μεταξύ γλυκού του κουταλιού και μαρμελάδας ~ απολαύστε το σκέτο, πάνω σε γιαούρτι ή σε παγωτό, σε φρυγανισμένο ψωμάκι με βούτυρο ή ακόμα και σε πάστα φλώρα! Το έφτιαξα δοκιμαστικά (γι αυτό σε μικρή ποσότητα –
έβγαλε 2 μέτρια βάζα) και ενθουσιάστηκα: Έπλυνα καλά 4 πορτοκάλια βιολογικής καλλιέργειας και τα έβαλα σε αρκετό νερό να βράσουν σε δυνατή φωτιά για 1 ώρα. Μόλις κρύωσαν λίγο τα έκοψα σε λεπτές φέτες –πετώντας τις άκρες- και μετά σε κυβάκια. Τα ζύγ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.