Από το: Betty's cuisine
Ένα φαγάκι ταπεινό, νηστήσιμο και πολύ νόστιμο! Κόβουμε το λάχανο σε φέτες και μετά σε μέτρια κομμάτια. Το πλένουμε καλά σε σουρωτήρι και το αφήνουμε να στραγγίσει. Λιώνουμε το κρεμμύδι στο μούλτι. Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε ροδέλες. Σε μεγάλη κατσαρόλα
βάζουμε το λάδι και ροδίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το λάχανο και τα καρότα, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να κατεβάσουν τα υγρά τους. Σε 10 λεπτά προσθέτουμε αλατοπίπερο, κύμινο, το μαϊντανό, τον πελτέ και 2 κούπες ζεστ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Ένα φαγάκι ταπεινό, νηστήσιμο και πολύ νόστιμο! Κόβουμε το λάχανο σε φέτες και μετά σε μέτρια κομμάτια. Το πλένουμε καλά σε σουρωτήρι και το αφήνουμε να στραγγίσει. Λιώνουμε το κρεμμύδι στο μούλτι. Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε ροδέλες. Σε μεγάλη κατσαρόλα
βάζουμε το λάδι και ροδίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το λάχανο και τα καρότα, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να κατεβάσουν τα υγρά τους. Σε 10 λεπτά προσθέτουμε αλατοπίπερο, κύμινο, το μαϊντανό, τον πελτέ και 2 κούπες ζεστ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr