Από το: La casa dei sapori
Βάζουμε τους γίγαντες σε ένα μπολ με νερό από το βράδυ να μουλιάσουν και την άλλη μέρα τους στραγγίζουμε. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τους γίγαντες, το ένα κρεμμύδι, τον χυμό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε νερό μέχρι να καλύψει τους γίγαντες. Τα
αφήνουμε να βράσουν, για 2 ώρες περίπου σε μέτρια φωτιά και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό κατά τη διάρκεια. Σ' ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρω το άλλο κρεμμύδι, το σέλερι, το σκόρδο και τα καρότα, αλατοπιπερώνω και αφήνω μέχρι να μαραθ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://casa-dei-sapori.blogspot.gr
Βάζουμε τους γίγαντες σε ένα μπολ με νερό από το βράδυ να μουλιάσουν και την άλλη μέρα τους στραγγίζουμε. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τους γίγαντες, το ένα κρεμμύδι, τον χυμό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε νερό μέχρι να καλύψει τους γίγαντες. Τα
αφήνουμε να βράσουν, για 2 ώρες περίπου σε μέτρια φωτιά και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό κατά τη διάρκεια. Σ' ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρω το άλλο κρεμμύδι, το σέλερι, το σκόρδο και τα καρότα, αλατοπιπερώνω και αφήνω μέχρι να μαραθ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://casa-dei-sapori.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.