Από το: Betty's cuisine
Ένα αγαπημένο γλυκάκι, σε μια πιο γρήγορη εκδοχή… Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο. Βουτυρώνουμε καλά ένα πυρέξ ή ταψί. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα, την ζάχαρη, το σιμιγδάλι και το αλάτι, σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να πάρει
βράση και να πήξει ~ δεν θα χρειαστεί πάνω από 5-6 λεπτά. Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο και την βανίλια. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει το βούτυρο και να ενσωματωθούν τα υλικά. Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας στο ταψ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Ένα αγαπημένο γλυκάκι, σε μια πιο γρήγορη εκδοχή… Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο. Βουτυρώνουμε καλά ένα πυρέξ ή ταψί. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα, την ζάχαρη, το σιμιγδάλι και το αλάτι, σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να πάρει
βράση και να πήξει ~ δεν θα χρειαστεί πάνω από 5-6 λεπτά. Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο και την βανίλια. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει το βούτυρο και να ενσωματωθούν τα υλικά. Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας στο ταψ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.