Από το: Kitchen stori.es
Πορτοκαλόπιτα με ψημένο φύλλο κρούστας και στραγγιστό γιαούρτι. Ζουμερή και αφράτη, με έντονη τη γεύση του πορτοκαλιού και σιροπιασμένη τόσο όσο πρέπει για να την κρατά ζουμερή χωρίς να μάς λιγώνει. Τα κριτσανιστά φύλλα κρούστας πασπαλίζονται και
αρωματίζονται με κανέλα και ζάχαρη. Οι καραμελωμένες φέτες πορτοκαλιού απογειώνουν την απόλαυσή της και εντείνουν ακόμα περισσότερο την πορτοκαλένια γεύση. Δική σας!
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.kitchenstori.es
Πορτοκαλόπιτα με ψημένο φύλλο κρούστας και στραγγιστό γιαούρτι. Ζουμερή και αφράτη, με έντονη τη γεύση του πορτοκαλιού και σιροπιασμένη τόσο όσο πρέπει για να την κρατά ζουμερή χωρίς να μάς λιγώνει. Τα κριτσανιστά φύλλα κρούστας πασπαλίζονται και
αρωματίζονται με κανέλα και ζάχαρη. Οι καραμελωμένες φέτες πορτοκαλιού απογειώνουν την απόλαυσή της και εντείνουν ακόμα περισσότερο την πορτοκαλένια γεύση. Δική σας!
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.kitchenstori.es