Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς. Το έθιμο θέλει την ημέρα αυτή να ψήνουμε κρεατικά με έντονο άρωμα, για να
«τσικνίσει» το σπίτι, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις λόγω λιπαρών ή θερμίδων. Γι’ αυτό σας προτείνουμε κάτι παραδοσιακό και ξεχωριστό που σίγουρα διαφοροποιείται από τη συνηθισμένη λύση του barbeque.
Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς. Το έθιμο θέλει την ημέρα αυτή να ψήνουμε κρεατικά με έντονο άρωμα, για να
«τσικνίσει» το σπίτι, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις λόγω λιπαρών ή θερμίδων. Γι’ αυτό σας προτείνουμε κάτι παραδοσιακό και ξεχωριστό που σίγουρα διαφοροποιείται από τη συνηθισμένη λύση του barbeque.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.