Από το: Γαστρονόμος
Αυτό είναι το πιάτο-«σουξέ» του καφενείου «Ερμής» στην Μυτηλήνη. Σε ένα τηγάνι βάζουμε 2 εκ. ελαιόλαδο από τον πάτο του, σε δυνατή φωτιά, να ζεσταθεί καλά. Εν τω μεταξύ, βάζουμε σε μπολ το αλεύρι και αλευρώνουμε ελαφρώς τις σουπιές. Τις τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι
και τις τηγανίζουμε καλά απ’ όλες τις πλευρές μέχρι να χρυσίσουν και να μαλακώσουν. Τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν από το λάδι. Αδειάζουμε από το τηγάνι το περισσότερο ελαιόλαδο από το τηγάνισμα και αφ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
Αυτό είναι το πιάτο-«σουξέ» του καφενείου «Ερμής» στην Μυτηλήνη. Σε ένα τηγάνι βάζουμε 2 εκ. ελαιόλαδο από τον πάτο του, σε δυνατή φωτιά, να ζεσταθεί καλά. Εν τω μεταξύ, βάζουμε σε μπολ το αλεύρι και αλευρώνουμε ελαφρώς τις σουπιές. Τις τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι
και τις τηγανίζουμε καλά απ’ όλες τις πλευρές μέχρι να χρυσίσουν και να μαλακώσουν. Τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν από το λάδι. Αδειάζουμε από το τηγάνι το περισσότερο ελαιόλαδο από το τηγάνισμα και αφ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr