Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Αυθεντική γεύση από την τοπική κουζίνα της Καλαμάτας, που συνδιάζει το γλυκό της σταφίδας με το αλμυρό του μπακαλιάρου. Ένα φαγητό με ιδιαίτερη, ξεχωριστή γεύση που πρέπει όλοι να το δοκιμάσουν. Η φίλη μας η Αργυρώ από την Καλαμάτα, μας έστειλε την αγάπη της
και αυτή την πεντανόστιμη συνταγή, λέγοντας ότι εκτός από τον μπακαλιάρο μπορούμε να κάνουμε τσιλαδιά και άλλα ψάρια όπως τις συναγρίδες, τις πεσκανδρίτσα, την σφυρίδα, το μουγγρί, τον ροφό, τα καπόνια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntagesapokatina.blogspot.gr
Αυθεντική γεύση από την τοπική κουζίνα της Καλαμάτας, που συνδιάζει το γλυκό της σταφίδας με το αλμυρό του μπακαλιάρου. Ένα φαγητό με ιδιαίτερη, ξεχωριστή γεύση που πρέπει όλοι να το δοκιμάσουν. Η φίλη μας η Αργυρώ από την Καλαμάτα, μας έστειλε την αγάπη της
και αυτή την πεντανόστιμη συνταγή, λέγοντας ότι εκτός από τον μπακαλιάρο μπορούμε να κάνουμε τσιλαδιά και άλλα ψάρια όπως τις συναγρίδες, τις πεσκανδρίτσα, την σφυρίδα, το μουγγρί, τον ροφό, τα καπόνια...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntagesapokatina.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.