Από το: Sidagi.gr
Σε μια κατσαρόλα και σε αλατισμένο νερό βράζουμε τις παπαρδέλες, τα σουρώνουμε και τα φυλάμε στη κατσαρόλα αφού τα λαδώσουμε λίγο, για να μην κολλήσουν. Αποφλοιώνουμε την ντομάτα και την τρίβουμε, λιώνουμε επίσης και τις ελιές,
ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά μας και τα προσθέτουμε μαζί με το σκόρδο στην κρύα σάλτσα μας. Στο πιάτο σερβιρίσματος τοποθετούμε τα ζυμαρικά ζεστά και από πάνω περιχύνουμε τη σάλτσα. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε. Προαιρετικά μπορούμε να πασπαλίσουμε με λίγη παρμεζάνα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
Σε μια κατσαρόλα και σε αλατισμένο νερό βράζουμε τις παπαρδέλες, τα σουρώνουμε και τα φυλάμε στη κατσαρόλα αφού τα λαδώσουμε λίγο, για να μην κολλήσουν. Αποφλοιώνουμε την ντομάτα και την τρίβουμε, λιώνουμε επίσης και τις ελιές,
ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά μας και τα προσθέτουμε μαζί με το σκόρδο στην κρύα σάλτσα μας. Στο πιάτο σερβιρίσματος τοποθετούμε τα ζυμαρικά ζεστά και από πάνω περιχύνουμε τη σάλτσα. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε. Προαιρετικά μπορούμε να πασπαλίσουμε με λίγη παρμεζάνα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.