Από το: Betty's cuisine
Εξαιρετική γεύση! Για πιο πικάντικη γεύση προσθέτουμε μαζί με τα λαχανικά μια κόκκινη καυτερή πιπερίτσα. Καθαρίζουμε τα ρεβίθια και τα βάζουμε από το βράδυ σε μπόλικο κρύο νερό να μουσκέψουν. Την άλλη μέρα τα πλένουμε καλά και τα βάζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα με κρύο
νερό - να τα σκεπάζει και να περισσεύει. Τα βάζουμε σε δυνατή φωτιά, αφαιρούμε τον αφρό που θα δημιουργηθεί στην επιφάνεια και τα αφήνουμε να βράσουν για 45 λεπτά. Εν τω μεταξύ, βάζουμε στο πήλινο τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις πιπεριές. Προσθ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Εξαιρετική γεύση! Για πιο πικάντικη γεύση προσθέτουμε μαζί με τα λαχανικά μια κόκκινη καυτερή πιπερίτσα. Καθαρίζουμε τα ρεβίθια και τα βάζουμε από το βράδυ σε μπόλικο κρύο νερό να μουσκέψουν. Την άλλη μέρα τα πλένουμε καλά και τα βάζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα με κρύο
νερό - να τα σκεπάζει και να περισσεύει. Τα βάζουμε σε δυνατή φωτιά, αφαιρούμε τον αφρό που θα δημιουργηθεί στην επιφάνεια και τα αφήνουμε να βράσουν για 45 λεπτά. Εν τω μεταξύ, βάζουμε στο πήλινο τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις πιπεριές. Προσθ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.