Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Καταπληκτικά κουλουράκια, που τρίβουν σαν μπισκότα και είναι απίστευτα νόστιμα. Γίνονται πανεύκολα και γρήγορα, κι είναι ιδανικά για τον καφέ μας, τη δουλειά αλλά και το σχολείο. Επίσης είναι ότι πρέπει και για Πασχαλινά, ειδικά αν δεν μας αρέσει η γεύση και η μυρωδιά της αμμωνίας. Στον
κάδο του μίξερ, χτυπάμε καλά την ζάχαρη με το βούτυρο για 10', μέχρι ν᾿ ασπρίσει και ν᾿ αφρατέψει το μείγμα. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα, του μίξερ, στο μισό και προσθέτουμε ένα - ένα τ᾿ αυγά, τη βανίλια, το μπέικιν, το ούζο και 5 κουταλιές της σ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com/
Καταπληκτικά κουλουράκια, που τρίβουν σαν μπισκότα και είναι απίστευτα νόστιμα. Γίνονται πανεύκολα και γρήγορα, κι είναι ιδανικά για τον καφέ μας, τη δουλειά αλλά και το σχολείο. Επίσης είναι ότι πρέπει και για Πασχαλινά, ειδικά αν δεν μας αρέσει η γεύση και η μυρωδιά της αμμωνίας. Στον
κάδο του μίξερ, χτυπάμε καλά την ζάχαρη με το βούτυρο για 10', μέχρι ν᾿ ασπρίσει και ν᾿ αφρατέψει το μείγμα. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα, του μίξερ, στο μισό και προσθέτουμε ένα - ένα τ᾿ αυγά, τη βανίλια, το μπέικιν, το ούζο και 5 κουταλιές της σ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com/