Από το: ZannetCooks.com
Ιδανικό συνοδευτικό για κρασάκι με παρεούλα ή μπουφέ ή επειδή μας έμειναν σταφύλια από την Άγρια ρόκα σαλάτα με ψητά σταφύλια και prosciutto. Διασκορπίζουμε τα σταφύλια σε αντικολλητικό ταψί και ραντίζουμε με το λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 18-20 λεπτά. Εν τω μεταξύ βάζουμε το ανθότυρο σε ένα μπολ και το πιέζουμε με ένα πιρούνι να διαλυθεί. Προσθέτουμε το μέλι, αλατοπίπερο, τη σκόνη σκόρδου και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε πολύ καλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com
Ιδανικό συνοδευτικό για κρασάκι με παρεούλα ή μπουφέ ή επειδή μας έμειναν σταφύλια από την Άγρια ρόκα σαλάτα με ψητά σταφύλια και prosciutto. Διασκορπίζουμε τα σταφύλια σε αντικολλητικό ταψί και ραντίζουμε με το λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 18-20 λεπτά. Εν τω μεταξύ βάζουμε το ανθότυρο σε ένα μπολ και το πιέζουμε με ένα πιρούνι να διαλυθεί. Προσθέτουμε το μέλι, αλατοπίπερο, τη σκόνη σκόρδου και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε πολύ καλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.zannetcooks.com