Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Πεντανόστιμη σούπα με κρεατάκι από γίδα. Παραδοσιακό χειμωνιάτικο πιάτο για μερακλήδες, σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου. Πλένουμε πολύ καλά τη γίδα, την κόβουμε σε κομμάτια και τη βάνουμε στην κατσαρόλα με νερό να βράσει. Μόλις αρχίσει να βράζει την
ξαφρίζουμε. Συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου 40 λεπτά, ξαφρίζοντας συνεχώς. Κατόπιν, βγάνουμε το κρέας από την κατσαρόλα και το πλένουμε κάτω από τη βρύση. Πλένουμε και την κατσαρόλα και την γεμίζουμε με φρέσκο νερό. Ξαναβάνουμε το πλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr
Πεντανόστιμη σούπα με κρεατάκι από γίδα. Παραδοσιακό χειμωνιάτικο πιάτο για μερακλήδες, σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου. Πλένουμε πολύ καλά τη γίδα, την κόβουμε σε κομμάτια και τη βάνουμε στην κατσαρόλα με νερό να βράσει. Μόλις αρχίσει να βράζει την
ξαφρίζουμε. Συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου 40 λεπτά, ξαφρίζοντας συνεχώς. Κατόπιν, βγάνουμε το κρέας από την κατσαρόλα και το πλένουμε κάτω από τη βρύση. Πλένουμε και την κατσαρόλα και την γεμίζουμε με φρέσκο νερό. Ξαναβάνουμε το πλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.