Από το: Γαστρονόμος
Σκαρώνουμε στα γρήγορα μια νόστιμη γκουρμέ ομελέτα.
Σε ένα μέτριο τηγάνι ζεσταίνουμε τα 30 ml από το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σπανάκι με το κρεμμύδι για περίπου 2 - 3 λεπτά, μέχρι να λαδωθούν και να μειωθεί ο όγκος τους. Τα αδειάζουμε
σε ένα μπολ. Στο ίδιο τηγάνι ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το χέλι, για περίπου 1 λεπτό, μέχρι να σκορπίσει το άρωμά του, και το αδειάζουμε στο μπολ με το σπανάκι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
Σκαρώνουμε στα γρήγορα μια νόστιμη γκουρμέ ομελέτα.
Σε ένα μέτριο τηγάνι ζεσταίνουμε τα 30 ml από το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σπανάκι με το κρεμμύδι για περίπου 2 - 3 λεπτά, μέχρι να λαδωθούν και να μειωθεί ο όγκος τους. Τα αδειάζουμε
σε ένα μπολ. Στο ίδιο τηγάνι ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το χέλι, για περίπου 1 λεπτό, μέχρι να σκορπίσει το άρωμά του, και το αδειάζουμε στο μπολ με το σπανάκι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.