Από το: Μυρωδιές και νοστιμιές
Χτυπάτε τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να γίνουν αφράτα. Κοσκινίζετε το αλεύρι και το προσθέτετε μαζί με το κακάο και την μπέικιν πάουντερ. Βάζετε μια λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί και ψήνετε το παντεσπάνι σε καλά προθερμασμένο φούρνο και το ψήνετε στους 180 βαθμούς
για 15 λεπτά περίπου. Το δικό μου ταψί είναι 28*37 εκατοστά. Όταν κρυώσει το παντεσπάνι το κόβετε στα τέσσερα μαζί με την κόλλα για να πάρετε τέσσερις λωρίδες πάχους 9 εκατοστών...
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μυρωδιές και νοστιμιές
Χτυπάτε τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να γίνουν αφράτα. Κοσκινίζετε το αλεύρι και το προσθέτετε μαζί με το κακάο και την μπέικιν πάουντερ. Βάζετε μια λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί και ψήνετε το παντεσπάνι σε καλά προθερμασμένο φούρνο και το ψήνετε στους 180 βαθμούς
για 15 λεπτά περίπου. Το δικό μου ταψί είναι 28*37 εκατοστά. Όταν κρυώσει το παντεσπάνι το κόβετε στα τέσσερα μαζί με την κόλλα για να πάρετε τέσσερις λωρίδες πάχους 9 εκατοστών...
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μυρωδιές και νοστιμιές
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.