Από το: Συνταγές της καρδιάς
Δεν μπορώ να φανταστώ το τραπέζι της 25ης Μαρτίου, χωρίς τον πατροπαράδοτο μπακαλιάρο - σκορδαλιά. Θα μοιραστώ σήμερα μαζί σας την αγαπημένη μου συνταγή για τηγανιτό μπακαλιάρο, όπου στο κουρκούτι προσθέτω και γλυκιά πάπρικα για περισσότερη νοστιμιά! Πάμε
να την φτιάξουμε! Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μεγάλα κομμάτια. Τον βάζουμε σε λεκάνη με νερό που να τον καλύπτει και τον ξαλμυρίζουμε για 12 τουλάχιστον ώρες, αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές. Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη πάπρικα, το αλάτι και τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskardias.blogspot.gr
Δεν μπορώ να φανταστώ το τραπέζι της 25ης Μαρτίου, χωρίς τον πατροπαράδοτο μπακαλιάρο - σκορδαλιά. Θα μοιραστώ σήμερα μαζί σας την αγαπημένη μου συνταγή για τηγανιτό μπακαλιάρο, όπου στο κουρκούτι προσθέτω και γλυκιά πάπρικα για περισσότερη νοστιμιά! Πάμε
να την φτιάξουμε! Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μεγάλα κομμάτια. Τον βάζουμε σε λεκάνη με νερό που να τον καλύπτει και τον ξαλμυρίζουμε για 12 τουλάχιστον ώρες, αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές. Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη πάπρικα, το αλάτι και τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskardias.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.