Από το: sidagi.gr
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να σιγοβράσει (1 κουταλιά της σούπας αλάτι για κάθε 2 λίτρα νερό), ξεφλουδίζετε τις σελινόριζες με ένα μαχαίρι. Κόψτε τις λενινόριζες σε κύβους και βάζουμε για 25 - 30 λεπτά.
Σουρώνετε τις σελινόριζες στο νεροχύτη και τις ρίχνετε πίσω στη κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Sidagi.gr
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να σιγοβράσει (1 κουταλιά της σούπας αλάτι για κάθε 2 λίτρα νερό), ξεφλουδίζετε τις σελινόριζες με ένα μαχαίρι. Κόψτε τις λενινόριζες σε κύβους και βάζουμε για 25 - 30 λεπτά.
Σουρώνετε τις σελινόριζες στο νεροχύτη και τις ρίχνετε πίσω στη κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Sidagi.gr