Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Η κλασική, παραδοσιακή Πασχαλινή μας σούπα. Το πρώτο πιάτο με κρέας μετά από την νηστεία. Μυρωδάτη και με πλούσια γεύση, έτσι όπως μας την φτιάχνει η Κατίνα. Τρώγεται κυρίως τη νύχτα της Ανάστασης αλλά και άλλες εποχές. Η νεότερη εκδοχή του Πασχαλιάτικου πατσά,
είναι η μαγειρίτσα. «Πλένουμε πολύ καλά, κάτω από τη βρύση την κοιλιά και τα αντεράκια (τα γυρίζουμε ανάποδα), καθαρίζουμε τα πόδια από την πέτσα και τα νύχια και τα ζεματίζουμε σε καυτό νερό. Μετά το νερό αυτό, το πετάμε. Κόβουμε τις κοιλιές, τ' αντ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr
Η κλασική, παραδοσιακή Πασχαλινή μας σούπα. Το πρώτο πιάτο με κρέας μετά από την νηστεία. Μυρωδάτη και με πλούσια γεύση, έτσι όπως μας την φτιάχνει η Κατίνα. Τρώγεται κυρίως τη νύχτα της Ανάστασης αλλά και άλλες εποχές. Η νεότερη εκδοχή του Πασχαλιάτικου πατσά,
είναι η μαγειρίτσα. «Πλένουμε πολύ καλά, κάτω από τη βρύση την κοιλιά και τα αντεράκια (τα γυρίζουμε ανάποδα), καθαρίζουμε τα πόδια από την πέτσα και τα νύχια και τα ζεματίζουμε σε καυτό νερό. Μετά το νερό αυτό, το πετάμε. Κόβουμε τις κοιλιές, τ' αντ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr